contact

Uw transport is onze uitdaging! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje tussen onze diensten, neem contact met ons op of vul vrijblijvend onderstaande offerte in en u hoort binnen korte tijd van ons terug.

Erwin Nollen (directeur/eigenaar)
+31 (0) 615034593
Erwin@stermobiliteittwente.nl

Robert Duivelshof (directeur/eigenaar)
+31 (0) 6 23913322
Robert@stermobiliteittwente.nl

Overige zaken
Elvira Los (kantoormanager)
Elvira@stermobiliteittwente.nl

Administratie
info@stermobiliteittwente.nl

Losgestort Transport

Ons specialisme ligt veelal in het losgestorte transport van GMP-goederen, afval, schroot, zand, grind door heel Europa. Maar ook voor bestemmingen buiten Europa draaien wij onze hand niet om, in overleg is nagenoeg alles mogelijk bij SMT!

Ook voor het transport van warm- en freesasfalt bent u bij Ster Mobiliteit Twente op het juiste adres.

Ons wagenpark bestaat uit kipper opleggers, combi-kippers, containertransport en walkingfloor opleggers met een laadvermogen variërend van 15 tot 60M3.

Onze kipper opleggers hebben een leeggewicht van ongeveer 15 ton en kunnen hierdoor binnen de wettelijke eisen zo’n 25 ton lading naar Frankrijk en Duitsland vervoeren.

Onze walkingfloor opleggers hebben een laadvermogen van 90m3 en een leeggewicht van 15 ton. De opleggers zijn 13.60 meter lang, waardoor er ook de mogelijkheid is om zakgoed en palletgoed te kunnen vervoeren.

Naast de bovengenoemde soorten transport, biedt SMT ook containertransport aan. Uw container wordt hierbij van A naar B gebracht door ons. Een gedeelte van het wagenpark is GMP+, VIHB & NVWA gecertificeerd. Hierdoor zijn wij in staat om op iedere situatie in te spelen en het maximale rendement uit onze transportmiddelen te halen.

Wat vervoeren wij?

  • Grondstoffen voor de veevoederindustrie​
  • Ferromaterialen
  • Magnetiet
  • Veevoeders
  • Zand
  • Grind
  • Asfalt
  • Freesasfalt

​Ons werkgebied
Onze vrachtwagens worden vooral ingezet voor transporten van en naar Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen. Echter zijn alle bestemmingen in overleg mogelijk.